algemene voorwaarden triple r

Rijles op elk niveau bij Rijschool Triple R

Altijd geslaagd in je eigen tempo

Triple R is een autorijschool gevestigd in het mooie Stiens. In de lesauto vind je Dolf Oosterhuis: hij geeft autorijlessen van jong tot oud, op alle niveaus en van Harlingen tot Dokkum. Kom jij lessen bij Triple R? Dan zorgen wij voor een tof resultaat waar jij blij van wordt, en dat is natuurlijk het behalen van jouw eigen rijbewijs.

Hoe we dit doen? Triple R is ons motto: Respect + Resultaat = Rijbewijs.
Tijdens de lessen vinden we het erg belangrijk dat je zelf het tempo en de inhoud van de lessen kunt bepalen, zodat we samen op een fijne manier richting jouw rijbewijs kunnen rijden. Ben je nieuwsgierig hoe andere leerlingen het vonden bij Triple R? Bekijk dan hier de berichten van oud-leerlingen.

Rijbewijs gehaald

Rijles op maat

Beginnen met lessen is altijd spannend. Zelfs als je al een scooterrijbewijs hebt, is het reuze wennen wanneer je opeens een auto moet besturen. We vinden het daarom erg belangrijk dat jij een klik hebt met de rijinstructeur, zodat je lekker relaxt de auto in kan met iemand die jij vertrouwt. Zo kun je binnen no-time zelfstandig rondrijden.

Het kan zijn dat je op ziet tegen auto rijden omdat je het lastig vindt om veel prikkels te verwerken, je soms moeite hebt met je concentratie of omdat je behoefte hebt aan structuur. Dat is helemaal niet gek, en komt zelfs regelmatig voor. Bij Triple R weten we hoe we hier mee om moeten gaan zodat jij je rijbewijs haalt. Samen zorgen we ervoor dat jouw rijles leuk-spannend is, en niet vervelend-spannend. Jij bepaalt het tempo, en wij passen onze aanpak hier op aan.

Ben je benieuwd naar onze lespakketten of naar de rijervaring van Dolf? Klik dan op de links.

Starten met Triple R

Wanneer je gaat rijden in de auto zal je ook je theorie-examen moeten halen. Bij Triple R kun je gebruik maken van 1Dag Theorie. Gaat je dat te snel? Dan kun je ook gebruik maken van het theorieboek en de cd-rom met 665 oefenvragen. Klik hier om meer te lezen over het theoriegedeelte.

En dan is het tijd om voor je rijbewijs te gaan. Heb je er zin in? Wij in ieder geval wel. Want een eigen rijbewijs is een gave mijlpaal. Klik hier om contact met ons op te nemen of maak gebruik van het contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook: je vindt ons telefoonnummer bovenaan de pagina. Tot snel!

Klik hier voor de algemene voorwaarden algemene voorwaarden triple r

Rijschool Triple R verklaard hierbij zich strikt te houden aan de regelgeving van de A.V.G. lees, Algemene Verordening Gegevensbescherming. met ingang van 1 mei 2018.

Behaal je rijbewijs met Triple R, 
vraag een kennismakingsgesprek aan!
Altijd geslaagd met Rijschool Triple R:
 
Schrijf je in voor een proefles en
ervaar ons inlevingsvermogen.
Rijschool Triple R                    Home
Over ons
Wat kost een rijles
Auto theorie-examen
Faalangst auto examen
Reacties leerlingen
Links
                                                                              Contact

A: G.Japicxstrjitte 41
9051 EP Stiens 

T: 06 - 542 80 132
E: info@rijschooltriple-r.nl

Like ons op Facebook
BEHAAL JE
THEORIE MET
ONZE HANDIGE
THEORIE
HULPTOOLS
 

 

 

faal cert

   meer weten ? klik op linkscropped favicon klaverblad met watermerk

Rijscool Tiple R. is ook autisme A(D)HD Gecertificeerd.

 

Rijlessen in Stiens
Telefoon Triple R rijschool Stiens
Facebook Triple R