Reacties van leerlingen van Triple R die jou al voor waren..

Op deze pagina ervaringen van leerlingen van Triple R die onze rijlessen succesvol hebben afgerond of momenteel volgen. Wil je zelf een reactie plaatsen? Vul dan het formulier links in, en wij zorgen ervoor dat je reactie hier te lezen is.

klaas n beste Dolf, heb bij u rijlessen gehad, soms was het voor mij lastig om de volgorde van handelen te onthouden. maar u bleef rustig en we probeerden het gewoon opnieuw. op het laatst is het toch maar mooi gelukt. ben blij met mijn rijbewijs.

 chantal n Chantal, Trip;e r  is een fijne rijschool met een topper van een instructeur. hij is rustig en weet ontzetten goed waar hij mee bezig is. Ook neemt hij de tijd om te leren, dit zorgt voor een goed gevoel tijdens het leerproces van autorijden. Persoonlijk heb ik tijdens mijn rijlessen en tijdens het afrijden erg veel aan hem gehad.Hij geeft je vertrouwen in je kunnen en steunt je wanneer nodig. Dit geeft je zeker een goed gevoel. in 1 woord een Top rijschool, en een ontzettend goede rij instructeur echt

hugo  Hugo: Goede rij instructeur heel aardig en weet hoe die met je om moet gaan.

  ilseIlse: Een goede rij instructeur en dat werkt en leert prima. Echt een aanrader,en altijd in voor een grapje. Maar als er serieus gedaan moet worden gebeurd dat ook. een en al TOP/

  kevin    biancaKevin :       een super rijschool en instructeur, in 1 x geslaagd.                                                                                                                                                    Bianca.           ; verschillende rijscholen gehad, bij Triple R voelde het goed. in 1 keer raak.

douwina De theorie was erg lastig, maar de lessen waren super, een fijne tijd gehad. en....... in 1 x mijn rijbewijs gehaald.

jeffrey Een leuke en mooie tijd gehad bij Triple R. Een goede rustige instructeur met humor. maar als het nodig was ook streng.  Daardoor heb ik nu mijn rijbewijs.

Dit zijn enkele reacties van leerlingen die geslaagd zijn bij onze rijschool. sommige leerlingen hebben aangegeven geen prijs te stellen om hier iets te plaatsen. dit vinden we jammer, toch respecteren we dit besluit.  Van harte gefeliciteerd allemaal.

img Leren bij deze rijschool is een fijne ervaring. rustig, duidelijke uitleg, echt een aanrader. dankjewel Dolf.

afbeelding  J. Jousma:  Na een nare lichamelijke periode bijscholing gehad door Dolf, mag weer zelfstandig de weg op. heel veel dank

afbeelding Paula Dixela : na een een lange tijd bij een andere rijschool ben ik gaan lessen bij Dolf. er is flink aan mijn zelfvertrouwen gewerkt. en ben in 1x geslaagd. super bedankt Dolf/

afbeelding  Erwin Lammertsma, Na de proefles meteen een goed gevoel, 20 lessen verder Had ik mijn rijbewijs.

 oNa vele rijscholen te hebben geprobeerd , de juiste gevonden. Dolf had al snel door waar het probleem bij mij zat. keihard gewerkt aan het zelfvertrouwen . in 2 x geslaagd. super bedankt Dolf dat je in me bent blijven geloven. 

o  Meteen tijdens de proefles was er een klik, Dolf wist al snel wat mijn " probleem was. eerlijk , het was best lastig om volgens de procedure te rijden. uiteindelijk toch gelukt. Dolf door jou geduld is het toch gelukt.

o   Dolf heel erg bedank voor de fijne rijlessen. na de eerste keer examen heb ik veel moeite gehad met de motivatie. dolf je bent er in blijven geloven en hebt me enorm gesteund. de 2e keer rijexamen was het raak. ben er erg blij mee.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Behaal je rijbewijs met Triple R, 
vraag een kennismakingsgesprek aan!
Altijd geslaagd met Rijschool Triple R:
 
Schrijf je in voor een proefles en
ervaar ons inlevingsvermogen.
Rijschool Triple R                    Home
Over ons
Wat kost een rijles
Auto theorie-examen
Faalangst auto examen
Reacties leerlingen
Links
                                                                              Contact

A: G.Japicxstrjitte 41
9051 EP Stiens 

T: 06 - 542 80 132
E: info@rijschooltriple-r.nl

Like ons op Facebook
BEHAAL JE
THEORIE MET
ONZE HANDIGE
THEORIE
HULPTOOLS
 
callaction email
info@rijschooltriple-r.nl
Rijlessen in Stiens
Telefoon Triple R rijschool Stiens
Facebook Triple R